Home › Forums › Platformok › PC › [szavazás] Leadhasson az LGFX egy 124 megás demót demóként functionra?
Amúgy zoom, amúgy van a demóban mondjuk 50 modell, most hogy abból 2-t elfelejtettem meggreetelni, és hogy ezt te szóvá teszed mint negatívum, meg lopás, az inkább csak kukacoskodás, hogy legyen mibe belekötni, és szerintem rosszindulatra vall.
Igazad van ez már csak kukacoskodás, kaptál már eleget a többiért :)
MEGALOL.
ja, försztposzt, valami furcsa oknál fogva én ide nem voltam regisztrálva. o_O
kelsey: te tegnap még traction tag is voltál, az komoly?
Amúgy a future colors demomban minden texture netröl volt (golgotha) és a nö meg a dino modellel is megdobott valaki. Azelött pedig még egy free játékot is kiadtam full doom texturával és lopott hanggal:) Aztán feljebb nöttem.
Nem tudja valaki, hány éves a Geri?
Amúgy jobban örülnék ha ezentúl dokumentálni kéne, hogy milyen windows komponenseket használ valami. Az NvScene nyertes 4k vista zenéket haznál, csak sokan nem ismerték a vistát és nem vették észre.Nem csak nem ö csinálta, rengeteg helyet megtakarít.
nem 1 az 1ben jatsza, hanem offsetel kulonbozo vista mintazenekbol.
anno aki general midit hasznalt azert fikaztak, mara mar ez erdekes modon elfogadott lett. valtoznak az idok :)
Egyébként szerintem sem annyira menő oprendszer audio/video sample-it használni, de ha már mégis, akkor infofile-ban feltüntetni jófejség.
hat azert nem mindenki fogadja el… a vistas 4k is csak azert uszta meg, mert amugy kurvajo
ennyi erovel aki directx-et hasznal az is etikatlan. szorszalhasogatas.
anno amigan futottak a 40k-k siman floppirol is, os nelkul.
errol mar kurvasokat vitatkoztak az interneten, es mint tudjuk annak nem sok ertelme van, de akkor megismetelnem 100000137-edszer, hogy ADAT es KOD az nem pont ugyanaz.
Amugy meg igen, a directx is etikatlan :D
amit nem tiltanak a composzabalyok, azt lehet. ennyi.
Ez igaz. Ezért is lett anno a Scenest’96 után tiltott a GUS patchek használata egy 64k intro okán :)
nem is olyan reg meg azt hangoztattatok, hogy barmit (meg idegen tool, code is) fel lehet hasznalni, csak legyen tobb release … :))))
akkor ez most, hogy is van ?! :)
Szerintem ez ilyen “ha lopsz akkor legalább jó legyen” ;)
Fel lehet bármit használni, hogy több release legyen – a diskvalifikáltak között ;)
Egyébként meg persze, fel lehet bármit használni, de ha csak attól jó a release, és kiderül, hogy nem saját, akkor az majd elég jól le fogja minősíteni. Ha meg attól függetlenül jó, akkor lásd az előző bejegyzést :)
egyébként csak én hiányolom a “Loop demo” opciót?
10 pont ;)
pohar: csinálj neki .bat-ot (=
Sztem nem gáz már létező elemeket felhasználni, abban az esetben, ha a produkció jelentéséhez hozzátesz. Csak önmagáért viszont nem oké. Szóval idézni, utalni rulez, nyúlni nem. (Persze igazából nyúlni az igazán rulez.:))
Irják a kindergarden homepagjén, hogy lopjatok ezerrel, mert windows music party lesz. gerinek ajánlom.
és a Texas 4k készítőinek
A következő patch megoldja a modellek villogását azokon a gépeken, ahol ez gondot okozott, javítja linux alatt a “segmentation fault” bugot, és megoldja a csomagfüggőségi problémákat is. http://legend.extra.hu/scene/tribes_PATCH1.rar
És esetleg egy 64 Mb-os demo nem várható SceneCON’09 vagy Function’09 partikra?
Sajna, ezt a demót már kiadottnak tekintem. Ha sceneconon vagy functionon le akarnék adni valamit, akkor az nem ez a demó lenne.
Én sem erre gondoltam, hanem egy ÚJ demóra.
Ohh, értem. Sajna nem, idén biztosan nem lesz LegendgrafiX demó. Olyan lgfx-es dolog, ami kapcsolatban van valamilyen szinten a demoscenevel, mostanában csak a KádárCC lesz.
Bery, elfelejtetted hogy HAT ÉVIG nélkülöznünk kell a geridemókat? :)
Olyat nem mondtam hogy addig nélkülözni kell, hanem hogy legrosszabb esetben akár addig is.