Home › Forums › Platformok › PC › [szavazás] Leadhasson az LGFX egy 124 megás demót demóként functionra?
Leadhasson az LGFX egy 124 megás demót demóként functionra?A function szabályzata 64 mbyte korlátot ír elő, de a mi demónk 124 megás lett, ezért 1 órai alkudozás után arra jutott gargaj, hogy szavazást kell létrehozni az ügynek.Gargaj üzenete:te figyiGargaj üzenete:tudod mitGargaj üzenete:nyissal szavazasos forumot scene.hu-nÍme.
(a szavazas velemenynyilvanito jellegu ;) )
geri ne hulyeskedj, van meg egy honapod, az alatt 4.5k-ra le lehet nyomni :)
Nem. De állatira kiváncsi vagyok mi foglal annyit :)
Már nem tudok többet dolgozni a demón, egyéb tehendőim miatt. Egy másodpercet sem. Ez sajnos ekkora lett.
Megint külön zenefájl lesz a windózos meg a linuxos verziónak? Vagy most a képfájlok is külön lesznek? :)
Szerintem ha videoban adná be wildnak még az is kisebb lenne :)
nekem a 4kgfx-em lett 124 mega, beadhatom?
Régen az szerepelt a invitációkban, hogy ha valami nem felel meg a kritériumoknak automatikusan a wild-ba kerül… Ez itt nem jó megoldás?
Nem, mert ha wildet akartam volna csinálni, akkor szebb, jobb effektet tettem volna bele, és nem nem szevedtem volna a programozással.
De ezt más is elmondhatja, hogy ha tudom, hogy 124 megás demót is be lehetett volna adni, akkor sokkal több és nagyobb felbontású textúrát használok.
Csak nem féltek egy Geritől, hogy lead valami olyan demót, ami csökkenti majd a ti esélyeiteket? Na ugye, hát akkor, vote for igen \o/
Murphynek van igaza. Ha neked megengedjük akkor az nem lenne fair a többiekkel szemben. Mindenki más belefér a méretkorlátba. Ha neked megfelel akkor leadjuk wildban, de demoban nem.
De amúgy tényleg nem tudom elképzelni mi 124 mega rajta, hacsak nem 20 perces, wav zenével és 48bites hdr-mapekkel. Bár az első kettőt nem is olyan nehéz elképzelni rólad :)
csak 7 perces :D
Geri: ha elküldöd, szívesen lefelezem a textúrákat :)
Kösz, ne fáradj, jó lesz ez 124 megásnak is, csak keresztül kell vinni :D
Én is jelentkeztem egy súlyemelő versenyre, de mivel nem volt időm edzeni, ezért kérvényeztem, hogy használhassak egy csörlőt. Nekem is csak keresztül kellett volna vinni.
Add be wildba, ez a méret még ott is versenyképes.
szerintem csináljunk belőle egy fastcompot a partyn! mindenki megkapja a komplett forrást, és az nyer, aki a legkisebbre tömöríti :D
Szóljatok már Gerinek, hogy az OS-t nem kell mellékelni a demóhoz! ;)
Egyébként tényleg, egy 10 Mpixeles géppel készült fotókból álló slide-show-n kívül mi foglal ekkora helyet?
Egyébként, mivel 7 perc, így nyilván nem egyezünk bele, kivéve, ha csak az első két perc lesz leadva ;)
…es az csak a loadingtime!
szerintem meg szavazzuk meg, hogy gerire nem vonatkozik semmilyen szabaly :) adhat be 124 megas demot 4k-ba, mindaddig amig meg nem nyer egy compot ugy, hogy legalabb 3 nevezo van rajta kivul ! :)))
Én egyébként hoznék egy olyan szabályt,hogy amelyik demo nagyobb, mint az első 3 percéből készült, home theatre minőségű, 640×480-as AVI, az megy wildba. És ott választhatja az avi lejátszását is ;)
Kérlek mondd hogy 12.4 Mb-ot akartál írni, egy demó nem LEHET 124 megás, nincs annyi adat a világon
najo es a komplett sdl es dark basic framework, forrasokkal, tutoriallal egyutt az mennyi az ? :)
Biztos mellette van egy SuSE install, veemver imidzskent. Autologinos root accounttal.
És egy egész KATONAI SZERVER!
What Murphy Said.
Ha jól emlékszem a tavalyi Functionon is volt egy demo, ami átlépte a mérethatárt és az időkeretet (valamint néhány néző tűréshatárát).
A méretet nem, csak az időt, és abbol is volt ugye egy kisebb fajta “botrány”.