- This topic has 45 replies, 16 voices, and was last updated 12 years, 11 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › A Demokészítés művészete › Programozás › [szavazás] Efekt Compo
most demóíráshoz nincs ihletem. szóval, organizerek, mit szóltok?
atjött a lenyeg latom. “EFFEKT COMPO”oldschool demot meg mindenki ir maganak privatba, aztan beadja olyan partyn ahol van hozza compo. bar mindenhol a softrender a követelmeny.amugy szerintem a scene.hu-n nyitottak minden konstruktiv ötletre, engine-compodnak is bizotsitottak felülelet, szoval szervezd meg hajra.
Szervezőként nem tudnék ilyesmi mögé beállni most, csak ötletként vetettem fel. De talán majd egyszer igen.
Oldschool accelerated? Let me get this straight: szoval uj technologiaval regi demot? :) Abban mi a poen? Leszamitva, hogy azt a legkonnyebb, mert majd a videokartya ugyis kilapatol barmit, barmekkoraban, ha meg ennek ellenere is szarul nez ki, legfeljebb rafogjuk hogy mert oldschool? :)
Mit akarsz, oldschool accelerated az Amiga blitterje is :)
Bazeg ilyen alapon kb. barmi accelerated a DOS-os peces demokon kivul. :)
Ja, Amigán minden hardverből megy, aztán mégis milyen pixeles ;)
charlie: de mar ketten vannak, szoval van ra igeny :D
“meg altalaban meg ott is figyel az eredeti hw a fiokban”
Hát ez az. Nekem is itt figyel a fiókban 2 db voodoo2 :-)
4 db voodoo1, 1 db voodoo rush, 3 db voodoo2, 2 db voodoo3 (egyik halott), 1 db voodoo5 az én 3dfx felhozatalom :3
Nálatok gyűjti a környék a veszélyes hulladékot ? :)
Ugyan régi téma ez már, de szerintem még mindig egy jó felvetés.
Az intrók és demók mind csapatot igényelnek. A grafikusoknak van compótuk a zenészek is esznek, de a programozóknak nemigazán van olyan kategória ahol kicsit szabadabban alkothatnak. Mert ugye hardcore arcoknak ott a 256b vagy ilyesmi, procedúrális grafikát nem igazán láttam mostanában.
Szóval tényleg lehetne valami ahol kimondottan csak a programozót dícsérhetjük és kicsit szabadabb, hogy ötleteket gond nélkül lehessen kivitelezni. Egy effektre én amúgy nem tennék méretkorlátot, mert úgy is van aki 100szor kisebbet meg gyorsabbat ír, de ez már ugye létező kihívás. Éppen elég korlát az ha compo gépen kell futnia és innentől bármilyen ötletkezdemény esélyes lenne egy kis kipofozás után arra, hogy megmutasd.
Szerintem ne adjuk még fel ezt a dolgot, csak inspirációt és motivációt nyerhetünk vele…
Nem errol szolt a proceduralis grafika compo anno?
1-2 jó effekttel már lehet “házalni” és csapattársakat találni
Én már házaltam néha, de nem sok érdeklödös volt. Csak zenére jelentkezett Slyspy.
Én továbbra is olyan demokat tervezek, amihez nem kell több ember, mert úgysem lesz.
Ha grafikus érdekel keress meg skype-on.