- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 11 years, 2 months ago by .
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Minden ami nem Scene.hu › scene.hu sörözés
Mivel már régen volt utoljára ilyen, gondoltam kerítsünk sört rá. :)
Az elkövetkezendő két hétből szavazzatok meg egy, vagy akár két napot is, amikor lenne kedvetek beszélgetni egyet néhány pohár ital mellett. Mindig előkerülnek olyan témák, amik korábban nem, és kiderülnek olyan dolgok, amikről eddig fogalmunk sem volt, szóval megéri eljönni :)
Kattints ide és szavazz a számodra leginkább megfelelő napra!
Helyszín egyelőre a Yes Pub (bocs, a nem budapestieknek!), de igény esetén ez módosulhat. De viszonylag központi helyen van és nem is túl drága szerintem, ezért gondoltam erre a pubra.
Észrevételek, ötletek jöhetnek!
Aztán nehogy a release készítés rovására menjen!!!
Kell a katalizátor az ötletekhez ;)
Na meg lehet folytatni egy kis technikai ismeret cserét is, vagy tanácsot kérni, ha valaki elakadt.
Jó ötlet, bár én csak 3 időpontot tudtam bejelölni.
Mi ez a nagy visszafogottság? Ígérem, hogy nem lesz egyesületi elnökválasztás! ;) Vagy még mindenki a Szigetről keresi a kijáratot?
Most ezzel mi van?
A vártnál jóval alacsonyabb érdeklődés miatt azt gondolom, hogy tegyük át Function utánra.
A vártnál jóval alacsonyabb érdeklődés miatt azt gondolom, hogy scene is dead.
En meg azt, hogy scene is abstinence. :-)
WAHAHAHAHAyeahright :)
Amúgy meg én se sörözni mennék a sörözésre, szóval nincs kifogás :)
Amúgy meg lett ez hirdetve bárhol? Itteni címoldal, Facebook, Twitter, Skype chat, IRC, teletext, faliújság, bármi? Semmi nyomát nem lelem, ami mondjuk megmagyarázná, hogy miért csak 5 darab ember jelentkezett. Legalább is reménykedem benne, hogy nem azért iratkoztunk fel ilyen kevesen, mert mindenki magasról szarik az egészre.
Igen, a Pesti Műsorban ;-)
Itt lett meghirdetve, mert ez a scene.hu, így azt gondoltam, egy scene.hu sörözés lehetőségét itt kell a közösségnek felvetni. Meg a belső levlistára is megírtam.
Egyébként minden másra is szarik mindenki, miért pont erre ne?
Szerintem tűzzünk ki időpontot a Function után egy hónappal és akár a partyn is hirdethetjük…
Én szeretnék jelentkezni, ha nem zavarok:) Pesten lenne?
Ja és nincs fosbuk, irc, twitterem, semmim se:)
Senki nem zavar! :) Ha megtaláljuk az időpontot, akkor gyere!
Igen, ezt speciel Budapestre gondoltuk és bárki jöhet, akit érdekel a Demoscene. Meg az is, akit nem, de az lehet, hogy unni fogja a társaságot ;)