- This topic has 18 replies, 13 voices, and was last updated 8 years ago by .
Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Revision 2017 utazas
Tagged: revision
+1
+1
+1
+1 viszont meg elvileg +4 lenne, attol fuggoen kell e pestre menni vagy sem, szoval vegul +5 ha megoldhato becs vagy pozsony
ha már Bécs, szerintem akkor erre a három osztrákra is érdemes lenne rámozdulni:
https://2017.revision-party.net/about/visitors/sort-country
+2 (mau beszéltünk)
+1, érdekel a dolog bár a travel kissé húzós az eddigiekhez képest
+1
-1, kosz a hivast, de ez most nem fog menni
Mau, légyszíves hirdesd ki, hogy vagyunk-e elegen. (mivel a +1-eket privátban kérted, nem tudhatjuk)
hat ja, elegge fontos lenne tudni, mert akkor alternativ fuvar kell
Hali mindenki,
Adtam meg egy par nap fort, hatha leszunk tobben, es igy megvartam a hetvege veget (ez volt a keslekedesem oka).
Sajnos igy nem vagyunk elegen semmilyen ertelmesen lebonyolithato buszos projecthez (10-12 ember mondta fixre).
Probaljuk meg esetleg jovore, ha lesz eleg lelkesedes, a lehetoseg adott, de ennek 30 ember alatt sajnos tenyleg nincs sok ertelme nekivagni (egyszeruen ugy fajlagosan tul draga).
Igy marad az, hogy mindenki maganak szerevz utazast, ahogy ez szokott lenni :-(
Mindenesetre jo utazast majd mindenkinek. Remelem mielobb talalkozunk partyn.
Udv,
Mau
ps: Akik jelentkeztek/visszajeleztek azoknak utolag is koszonom termeszetesen!
A busznak az lett volna a lényege, hogy a parti előbb elkezdődik, mert együtt van a társaság.
De gyakorlatilag nagy szívás, mert az autok olcsobban visznek, háztol-házig, és választható időpontban, meg a sebesség autoval 140, busszal 100.
Sziasztok! Egy kisebb szívességre lenne szükségem valakitől, aki Revisionra utazik, majd visszajön Magyarországra :)
Prowlertől kellene átvenni a Masters of Pixel Art II könyv egy példányát, majd postai úton elküldeni nekem Szegedre. Egyértelműen, a postai költséget átutalom majd, és természetesen néhány hálasör sem maradna el egy legközelebbi esetleges személyes találkozás alkalmával :)
Előre is köszi! :)
Megoldjuk :)
Yup
Ilyen lett volna egy Maugli féle buszon: