- This topic has 31 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 8 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Poolparty
A Hungaroringgel se utkozzon… ;)
aug 3-4-5
az nem lenyeg. viszunk TVtunert aztan foldiantennaval hasiccsa majd a zertelklubb :D július 24-29 meg EFOTT.jul 20..22 az peldaul teljesen jo :) pentek..vasarnap :P na. hol bannak az illetekesek? :Dadjatok poolpartit utkozesek nelkul! :)
Ha EFOTT-tal nem ütközik, akkor ott leszek.
Ha lesz kacsa, akkor ott leszek.
Ha ott leszek, akkor lesz kacsa.
a kacsa halott.
es elvezi?
egyebkent jimmi, Fifike nem evett tul sok Kontroli-t?
Fifike egy örömállat, így akar lenni.
Egyébként meg tessék, kacsa: (én kb. fél órát röhögtem rajta)
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=22413&c=9&s=dd&p=7
hát, ez elég gyenge. :D
ha lehet ne legyen jul2 es 18kozott se szemelyes okokbol :) koszi!
lesz HC kompó :)
mijaza pulparty? ez olyan mint a boozembly csak vizzel meg kacsaval?:)
Viz nem sok szokott lenni, inkabb sor, de amugy nagyjabol stimmel.
meg derékszögű pálesszal. és hasonlókkal :)
derekszogu palesz, uhh
ez sujto :)
de ize. lehet telleg szerezni kellene valami masik hutot igy atmenetileg, mert az bazi kicsi :) vagy legalabbis eleg surun kell ellenorizni, hogy milyen szinten van, merthogy ki legyen rendesen hasznalva. meglatasom szerint valoszinuleg SENKI nem lesz olyan allapotban, hoyg ezt felugyelje :)
legyen már itt egy idei hozzászólás.
allitolag deadline van lesz party!
Lesz iden?
A PoolParty 2010 helyszíne eldőlt: Agárd, Park Strand Kemping ad helyet a bulinak. Természetesen ez a Velencei-tó déli partján van, ahogy eredetileg is terveztük. Ráadásul ez a helyszín annyira a parton van, hogy még strandbelépő is jár a party látogatóinak. Fedett házikóban leszünk, lesz projektor, demóvetítés, sőt még release-eket is hozhattok :)Cím: Park Strand Kemping – 2483 Gárdony, Chernel István utca 56-58.Időpont: 2010. július 23-25. (péntek délután 16:00 – vasárnap délután 16:00)Itt lehet jelentkezni: http://poolparty.intro.hu/Tehát gyertek! :)
Szerencse hogy már jó előre kiderült, hogy lehet releasét vinni, töksok idő van csinálni egyet.
Mekkora geg: Chernel István utca
Most már csak az a kérdés, hogy milyen verziójú, 2.6.34.1? :-)
Charlie, Amiga release-t sajnos nem tudunk fogadni, így légyszi ne is kezdj bele.
Mivel az Amiga 25. szülinapja éppen szombaton, 24-én lesz, a fenti kijelentést egy demoscene portálon, demoscene meetinggel kapcsolatban legalábbis meredeknek érzem. De mondjuk az a veszély nem fenyeget, hogy leadjak Poolpartyra bármit is, mert a fenti apropóból lesz egy amigás meeting is Pomázon, az AmiCon meetingek szokásos helyén és értelemszerűen azt áll szándékomban látogatni. Főleg a fentiek után.
Gagyi egy tó, még beéptett Amigája sincs ;)
Ha már itt tartunk, emlékeim szerint az utolsó Poolparty “releasét” pont én írtam (meg a Gargaj, a zenéjét), pont egy DOS-os pécére, pont partycodingként. De nyugodtan lehet tovább ekézni, többet úgysem fordul elő. (És fixme, ha azóta volt másik release.)
Charlie amennyiben ez még lehetséges, te mégnagyobb aggresszív kismalac lettél amióta utoljára láttalak :D Amúgy szerintem volt egy fél Neurosis demo a másodikon.
Buli van :) Egyébként meg písz mindenkinek :)
Party-report? Élménybeszámoló?