- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 12 years, 3 months ago by .
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Készülő produkcióhoz keresek… › Oldschool Raspberry PI demóhoz keresek tracker zenészt.
Néhány napja hozzájutottam egy Raspberry PI-hez, és néhány helloworld fordítás, és makefile írogatás után úgy néz ki össze tudok rá rakni, valami egyszerű, oldschool intrót, pár effektel, scrollerrel, satöbbi, hogy növeljem ennek a platfomnak a népszerűségét.
Technikailag libmodplug üzemel benne, tehát valamilyen tracker zenére lenne szükségem, amit belerakhatok. Magával a zenével nincs semmi különösebb elvárásom, csak annyi, hogy – mivel intro – loopolt legyen, meg ne legyen extrém méretű (nem néztem meg ugyan, hogy mennyit bír, de 16-24 sávot biztos elvisz). Nem kell teljesen nulláról megírni egy számot, elég ha van valakinek kéznél olyan, amit rendelkezésemre tudna bocsátani.
Ezt az egészet Functionön szeretném elkövetni, ha lesz belőle valami.
Elvileg kapok zenét, legalábbis kaptam, de az nem olyan, illetve igért nekem valaki, majd meglátjuk mi lesz.
kár, hogy tracker, mp3 verzsön lenne…
Úgy néz ki, hogy érdekelne az az mp3 változat, de nem a RPI intróhoz kellene, hanem már a nagydemóhoz, mert időközben a zenészünkkel gondok lettek, és úgy néz ki hogy nem.
Hello!
Aktuális még a trackeres dolog a Raspberryhez?
Ha igen, írj egy mailcímet. Mikori a határidő? Anno írtam Amigán trackerben (meg aztán PC is) zenéket. Néhány mod még megvan, (nem voltak soha publikálva, egy-két haver hallgatta meg max) csak elő kell kotornom a régi vinyóm, meg keresnem kell egy asztali pc-t hozzá.
Meg fohászkodni, hogy még beolvashatóó :)
Üdv:
Hegedűs János
Igen, aktuális, PM ment.