- This topic has 49 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 4 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Scenerek › Magyar scenerek nemzetközi csapatokban
Annak ellenére, hogy a magyar mennyire lokális scene, elég sok volt, szerintem szedjünk össze egy listát.Pl. tudtátok-e, hogy a Rebelsben régebben is voltak magyar tagok?
a külföldi csapat helyett a nemzetközi csapat jobb megfogalmazás szerintem
lol ez az e107, a saját hozzászólásaimat is csak mint moderátor tudom módosítani. :)
de te legalább tudod módosítani!!!
nem akartok átállni phpBB-re ?:) ünnepélyesen?:))
en szedtem ki a “featuret”
Mi célból?
phpBB-re? ne szórakozz már, az még gányabb mint az e107:D
Murphy: mert ha valaki kimondott valamit, annak maradjon nyoma, ne lehessen “visszavonni” kijelenteseket.
Kiveve az adminoknak. ;)
viszont azt nem lehetne, hogy visszavonni nem lehet, de kiegesziteni igen? es akkor kaposzta is megmarad, meg a kecske is jollakik… (csak persze ehhez hekkelni kell, ehheh :)
Na tessek, most pl kiegeszitenem es ugyan hiaba vagyok admin, nem talalom hol kell :) Szoval raadasul, amig atombugos a forum, addig igen rossz hogy nem lehet szerkeszteni, mert egy artatlan wikipedia link is szet tudja kurni az oldalt…
erre valo a preview gomb :)
ez rossz vicc, ugye tudod? :)
Gargaj: hát ez szerintem is igen rossz ötlet volt… Szerintem megbízhatunk itt az oldalon lévő kb 100 aktív emberben, hogy nem a fogják össze vissza módosítgatni a hozzászólásaikat, ellenben megadjuk nekik a lehetőséget, hogy a helyesírási hibáikat, elírt linkjeiket korrigálhassák.
Annál idegesítőbb dologgal ritkán találkozok, mint mikor elírok valamit, és nem engedik a különféle hülye fórumrendszerek korrigálni.
egyetértés!
Oda kell figyelni hogy mit irsz, es akkor nem fordul elo ilyen :)
You are not supported by computers.
kicsit bovebben:
– firefoxban van helyesiras-ellenorzo
– bbcodera van preview
bitfellason ugyanemiatt kapcsoltuk ki ezt a featuret.
-azt észrevettétek hogy ebben a topikban eddig rajtam kívül minden hozzászóló admin?
-ugyan semmi közöm hozzá, de ez a húzás bizalamtlanságot feltételez és cimborák között nem szokás
-és azt észrevettétek hogy a topik nemzetközi csapatokról szól és még egy szó sem esett arról a témáról (except a topik nyitó post)
Kit érdekelnek a nemzetközi csapatok? Ez itt a magyar sceneportál ;)
hmm,
akkor miért hír egy külföldi portál, egy német szoftszinti, egy amerikai képregény, stb? :)
csak a kénysuerűség szüli ezeket a híreket. :)
Pasy, abszolútt egyetértek, pont ezt írtam én is, ez nem egy 50e felhasználói bázisú index fórum flame hegyekkel, de ezt innentol nem itt fogjuk megbeszelni.
Szóval, hogy valami ontopic dolgot is mondjak: Essence: – Shamen Haujobb: – Inferno – Warpig – d-lee Mystic: – Rendall Nah-Kolor – Unreal – Teo – Warpig Ramjam: – PicardRebels: – Funny – Mercury Scoopex: – Darklon Surprise!Production: – BoyC Virtual Dreams/Fairlight: – D-mage
Coolphat:
– Gargaj
Mar nem :)
Atx/AnarchyPC!
a többiek is már nem ,
közbe még1 eszembe jutott:
Brain Control:
-strepto
+racers
+rebels lista nem teljes