- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 12 years, 8 months ago by .
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Készülő produkcióhoz keresek… › hardware-t
Tagged: árok party, atari 2600, plus/4
Idén el szeretnék jutni Ajkára, de nem üres kézzel. Ehhez készítgetek egy Atari 2600 demo-t és talán ha lesz kedvem, meg időm egy rövid kis GameBoy szösszenetet is vinnék. A gond, hogy ott a konkrét hw-n kell futnia a dolognak és nekem nincs VCS-em sem transzfer cucc hozzá, illetve a GB-hez sincs flash cart-om. Örülnék, ha valaki ki tudna segíteni ilyenekkel amíg elkészül(nek) a mű(vek).
Előre is köszi!
Atari 2600, no az hardcore…
Ha inkább plus/4-re írnál demót abban tudok segíteni. ;)
:) köszi, de most kifejezetten tetszik ez a szerényen eleresztett környezet. Kihozza belőlem az állatot…
A GB-t meg azért választottam, mert nagyon közel áll a szívemhez. Igazából ha nem sikerül Ajkára elkészülni valamivel rá, akkor csúszik Fánksün-ig. Igazából az volna jó, ha valaki megtudná nekem építeni a cart olvasó/író cuccot. Ezt Az USB verziót persze felprogramozva pár cart-tal. Van átalakítható kártyám hozzá, csak az oldalon regélt módszerben alkalmazott flash chip egyszerűen beszerezhetetlen néhányszáz darab alatt – nekem 4 elég lenne. Csatlakozóm van, de nincs megfelelő eszközöm felületszerelt cuccok forrasztásához, meg Atmega programozáshoz és ráadásul nem csináltam még nyákot se levilágítós módszerrel. (Kicsit lemaradtam a technológiákkal… :) )
Bung Enterprises féle GB(C) kártyaolvasóm + kártyám van valahol, de nem kezeskedem érte hogy még működik. :) Ha érdekel Revisionon odaadom vkinek aki el tudja juttatni hozzád. De csak akkor adom oda, ha tényleg írsz demót Árokra. :)
Úúú ez egy nagyon jó ajánlat, köszönöm! Nem tudom megígérni, hogy Árokra elkészülök valamivel. Ez a VCS most nagyon szórakoztató. Egyenlőre a Nintendo csak tehetetlen perceimben kerül elő egy kis Band Hero-ra. :)
Szóval tényleg köszi, de ennyire azért nem vagyok biztos magamban. Főleg, hogy VCS-t most programozok életemben először. Azért ilyen izgi, mert durvák a korlátok.
Ps: Meg ha nem találok sürgősen munkát…
Fánksünre is jo, bar nem tudom ott milyen kategoriaban indulna. Wild?
Keress meg Arokon, megprobalom nem elfelejteni addig.
Wild, igen. Mondjuk van egy optimalizálásra szoruló demo kezdeményem NDS-re is amit Function-re gondoltam. A GB demo-t csak abban az esetben írom meg Funkcióra ha még Árok előtt lesz időm elkezdeni. Ezt viszont tudni fogom Árokig és tudok neked szólni ha megy a dolog.
Előre is nagyon köszönöm!