Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Function 2011
Tagged: function 2012 gamedev compo
Hagyjad már a divatalmást! ;)
A kéz rossz helyen (nem áll alatt), a fekete garbó is hiányzik. Miből gondoltad, hogy almás? ;)
Aki még egyszer linket nem linként ír be, kitiltom egy hétre! ;)D-lee linkje
Mentségemre szolgáljon hogy én a végén visszamentem, és átírtam jól.Bug: chrome alatt üres az url ablak.
Tervezitek rögzíteni az előadásokat idén? Nagyon jó lenne, ha le lehetne őket tölteni az event után is, mint pl. Revision-nél. :)
Apropó, Murphy 2009-es Function-ös előadását valahol meg lehet szerezni? Ha csak pdf formában is?…
Tervezni sose tervezzuk, de valahogy mindig sikerul :)
Azóta megtaláltam az “After the party” menüpontot! :D
Ez még áll:
“Apropó, Murphy 2009-es Function-ös előadását valahol meg lehet szerezni? Ha csak pdf formában is?…” :)
Kösz pasy!
Huhh szégyellem magam! Azt illett volna kiadnom.A prezi megvan, a forrásokat is előkerítem a jövő hétvégéig, és csinálok belőle egy hírt. Ha nem csinálnám csesztess nyugodtan. :)
Cím alapján gondolom, ez lesz az!
Köszi mindkettőtöknek! :)
várható, hogy idén (2012) is lesz gamedev compo?
Tavaly jo volt a mezony szal valszeg iden is lesz.
A game entry-m már készül úgyhogy ha kérhetném, legyen!
már én is elkezdtem az UML diagramot megrajzolni :)
pohar: en nem rajzoltam eddig egyet se
hogy lehet így szoftvert fejleszteni?! ;)
Ki mondta, hogy szoftverrol van szo? :D
jahogy knowhow-val is lehet nevezni?
Ne is emlegessétek! Amíg egyetemista koromban az egyetem neve alatt írogattam programokat ipari felhasználásra azt kérték, hogy UML-eket rajzolgassak, mert nem értik, hogy mit csinálok. Ezzel egészen addig nem is volt gond, amíg egyszer csak ki nem találták, hogy lesz ilyen tantárgy is. Hát még ilyen zavaros semmirekellő dolgot én még életemben nem láttam! Azóta se rajzoltam egy ábrát sem… :)
Jelentem, készül a meglepi.