Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Function 2011
Tagged: function 2012 gamedev compo
Gyertek basszaj!
megyek és lesz “basszáj”!!
menni kell, na.
Szombaton megyek és viszem a lámerdemómat!
Fuck yea. Ott a helyünk!
Blueghost: Azt mondod, idén is megküzdünk a dicső utolsó helyért? :-)
Travis: úgy van! :)
Azt hittem a lamerdemo kategoria vegkepp a multe mar…
Néha úgy tűnik, hogy van azért még induló ;-) És itt nem Blueghost-ra és nem is Travisre gondolok :) Nyilván első sorban magamra, de azért nem vagyok egyedül :)
Srácok, már csak 5 nap deadline-ig! Bár Blala péntek előtt neki sem kezd ;-) Én se haladok az időgéppel ;-)
én 40%-nál tartok
pohar, az időgéppel? Akkor pár napot már vissza tudunk menni? ;-)
számításaim szerint még csak a zenecompo elejére tudunk ugrani, úgyhogy nem merem kipróbálni :)
Én most kezdtem el írni valamit, remélem az időgép működni fog :)
Mindig csak az időgépre tudtok gondolni… :) Korábban kell elkezdeni! Én már másfél hónapja elkezdtem. Aztán most állhatok neki újra, mert kb. 10%-a van meg, de legalább időben elkezdtem :) Ajaj, időgép hol vagy???? :)
Én mindig időben kezdem el, de aztán egy egyel korábbi partira akarom beadni ;)
Nekem 3 hónapja készül és 50%-nál tartok. :)
Nekünk december óta készül, azután júniusban rájöttem, hogy nem tudom elkészíteni Funkcióig, gondoltam jó lesz majd Mainre. Azután bejelentették, hogy nem lesz Main, mire a méltán népszerű no-sound engint felhasználva most 90%-nál tartunk.
Én 87%-on állok, de szar lesz.
Én egyelőre azt a kódot írom, ami majd ki tudja jelezni, hogy hány százalékon állok a demóval ;)
scenemagazin lesz-e?
De nektek van rendes eszköztáratok, nekem még a framework-engine-api hibrid kódom soha még tesztelve sem volt. :D Igazi kihívás következik.
http://pouet.net/topic.php?which=7917&page=1&x=18&y=13
Caiwan: Ezt csekkold le esetleg.
Én 2 éve totál rá voltam pörögve a werkkzeugra, de nem mernék semmit beadni ami azzal készült :)
-SP-, miért? Én nem láttam még, de gondolom elsőre nem áll kézre, de mi más oka van?
Mondjuk én kóder vagyok, tehát más engine-jét, pláne demo toolját nem szívesen használnám, mert nekem erről is szól egy demo, hogy én rakom le az alapjait, de ez egy másik ok, feltételezem, te nem erre gondoltál.
De, pontosan erre :) Próbálgatni meg tanulgatni, hogy egy engine hogy épülhet fel és mit lehet vele csinálni (és nem utolsó sorban mennyire könnyíti meg a munkát), arra szuperjó. De hogy beadjak valamit, amit igazából nem is én csináltam, hanem más szoftvere az én “rendezésem” alapján, az nem adna teljes sikerélményt :)
Na meg elég hülyén néz ki, ha valaki teszem azt úgy ér el helyezést egy democompon, hogy nulláról még egy d3d ablakot sem tudna nyitni.
Ezzel mondjuk egyetértek. Mert, ha csapaton belül készült az engine / tool, az más, de ez nekem is olyan, mintha “kölcsönkérnénk” 7-8 focistát a nemzetközi élmezőnyből a válogatott mérkőzésekre más ország színeiből és utána azt mondanánk, hogy a magyar válogatott ért el sikereket (velük). :)
Mi tavaly értünk el helyezést és fogalmam sincs hogyan kell d3d ablakot nyitni. :D
OpenGL-t még azért elfogadjuk tudásnak, bár éppen hogy csak ;)
tudtam, hogy valaki beleköt az opengl-d3dbe :D