- This topic has 45 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 2 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Function 2009
Idén ősszel ismét megrendezésre kerül a méltán népszerű Function party. Részletek és regisztráció az immár (inter)aktív partypage-en: katt ide!Lehet itt is megnyilvánulni annak tekintetében, hogy ki mivel készül, illetve milyen segítségre lenne szüksége. Legyen akár zenész, grafikus, kóder hiány a készülő demóhoz/intróhoz/bármi máshoz, vagy kódolási segítség, miegymás.Időgépeinket 1 évre előre kibérelték, így azzal egyelőre nem tudunk szolgálni ;)
dinamikus, fiatalos csapatunk tehetseges idogepmernokoket keres azonnali kezdessel! jelentkezes “megborult az ido fonala / megborultam en is” jeligere a kiadoban. Multheti kezdes elony!
blala :DD
Lesz Popular Demo karaoke-verseny? :) Scenecon óta trillázok, hogy nevezni tudjak rá.
demohoz keresek: kódert, dizájnert, grafikust, modellert, zenészt és organizert. ez utóbbi feladata a megfelelő mennyiségű kamu szavazat összegyűjtése.
és táncpartnert is keresek.
d-lee-t kérdezted már hogyan csinálja?
Szerintetek 4 csatornás MOD-al indulni a zene compón nagyon gáz? Mert hogy egy versenyben indulna a streaming zenékkel.szerk.: illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha tracker zenével indulok, arra van-e méretkorlát?
tavaly be lehetett adni trackelt zenet is a streaming compora, 10mbyte merethatarral, gondolom az mod-hoz is eleg lesz.
mas kerdes, hogy egy modnak mennyi eselye van manapsag. szarul szol, keves csatorna, kb mintha amiga demoval indulnal a pc-k ellen, nem lehetetlen, de nem is valoszinu, hogy nyersz.
teo, most a mod-ot vagy az amigát fikáztad? :)
egyébként az amigás release mindig nyer, mert amiga
mindketto eleg bekorlatolt es elavult platform, csak erre akartam celozni.
ha az amiga nyert az altalaban jogos is volt. (pl starstruck)
Értem. Azért én megpróbálom, már csak a hecc kedvéért. :-)
Go blueghost! .MOD powa :)
:-)
ha lesz elég trakked mjuzics indulo, akkor elgondolkozunk rajta, h legyen nekik külön kompót. (5+)Persze még attól is függ, h bírunk-e tudni nyereményt organizálni hozzá.
persze, hogy megin te nyerjel mi? :D
Komolyra forditva:
Kulon tracked music compo iden (valoszinuleg) nem lesz, de technikai akadalyat nem latom annak hogy streamingben induljon.
Lesz linuxos compogép?
legyen? :)
Igen, igen! És akkor már nem kérek semmit Karácsonyra és a szobámat is kitakarítom és még biztonsági másolatot is csinálok.
Na jo, a kedvetekert forditunk egy kernelt! :P
Geri demo, és büfé lesz-e?
Szerintem Geri-demo utooptimalizacio kompo mindenkepp legyen. A multkor 70MB-nel megalltunk, mert elfogyott a ra szanhato ido (bar a disassemblalt src-n jot rohogtem). 128MB-rol indulva nem erzem olyan rossz eredmenynek. :)
add eax, ebx
“AHHAHAHA ODANÉZZETEK, MEKKORA SZÁNALMAS, GECC, OLYAN NEVET AD A FÜGGVÉNYEKNEK HOGY ADD, AHHAHAHA, MICSODA HOZZÁÉRTÉS GECC, EZT NÉZZÉTEK, AHHAHAHA”
Sziporka szívem, ezen még dolgozz egy kicsit.
Remote entryket gargaj-et-conspiracy.hu ra kell kuldeni?
igen
Geri: a sziporkás képet te küldted?
adjatok partyképeket. de mán’ jelleggel!
sziporkamiga! :)
Nem én küldtem be.
Viszont az én engine-loader-háttérképem egy kissé átméretezett és minimálisan módosított verzióját ábrázolja, amelyet én készítettem, a grafikusom küldhette be, ezútom üzenem neki, hogy csak így tovább :D
Geri: Tekintve, hogy még nincsenek feltolva sehova a compóképek, ez elég átlátszó volt. :)