- This topic has 60 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 6 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Function 2008
Eszak Pestrol (Angyalfold) megyek, van meg ket hely a Skodaban… :DDD
Charlie: Mohabát kölcsönadjam? én úgyis repülővel megyek
Ej de korán kezditek :)
Pohar: Epp kerni akartam. :)
A szallodafoglalasi lehetosegek es a shuttlebus orarendje nemsokara kikerul az oldalra :D
es ugye lesz full HD projektor actual size-ban :)))
Shuttle bus? With strike included? :)
Gargaj: ugye nem indul el a shuttle az eredményhirdetés előtt? :)
hat ha sztrajk lesz akkor tuti nem :D
Ez mi ez? Megnézzük! ;)
Tulajdonképpen nem is tudom mit mondjak. Könny csordult a szemebe, hogy megláttam, megint lesz party. Sokan örülnek neki, sokan nem. Én maximálisan! Mondjuk lehet nekem nem örülnek sokan, az majd a partyn kiderül. Nagyon elvesztem tavaj idén nem szeretnék. Ezért ismét nem idulok semmiben, hogy a jó arcokkal és barátokkal tölthessem el az időt. Persze azért nem fogom magam meghazuttolni és ismét elhúzom a régi “körömet” :) Remélem talizok Beryvel,Blalával,ADTvel,Jazkutyával,Gargajal(rossz is lenne ha nem:) )… gyíkokkal akik ott hagytak tavaj :) Bárhonnan is nézem már nem vagyok mérges és remélem rám se sokan:) Külön asztalt kérek a fogyasztáshoz DILITŐL :) Mit is írjak még hülyeséget? Ja Akihez anyagilag hozzákötöttem magam 2007 ben, annak idén respect,extra szolgáltatást nyújtok (Unreal vágja), de semmi cumi :) Én ott leszek, ezt vegyétek fenyegetésnek :) klumpaJa! Módosítanom kell magam, Xenophobe zenéje mindig eszembejutatja, hogy honnan indult a partizásom újra :) kRAFTEr sZERGEj
Faszántos. Pont a compokat fogom kihagyni az egész partyból. Szombat este 10-től péntek reggel 6-ig fellépés, gyááász :'( Azért megyek, természetesen. With rilíz.
Tenyleg. Adjal partypaget geci. Mar ketto honap sincs vissza a partyig! :)
Csak a kedvedért ;)
Hat ha csak a kedvemert, akkor az eleg szar. :)
Pff hálátlan tuskó :)
Itt engem ismernek! \o/ :)
Kérdés: hand drawn gfx-en indítható olyan grafika, ami szó szerint kézzel rajzol (papírra), majd scannelt?
Mivel még nincs elkezdve, így fázisok megoldhatók :)
emlekeim szerint volt ra pelda mar, szal valszeg igen.
*zoomra nez*
Igen, olyan is lehet ami teljes egészében papíron készült és olyan is amikor pl csak a körvonalak vannak megrajzolva papíron és utána gépen van “kiszinezve”.
Köszi! Jó hír
bery: rajzolsz tujat, vagy rateszed lapscannerre ? :)
abcug: még gondolkodom :)
Az idén se viszünk haza. :) … Amúgy nem igazán rajtunk múlott :P
Az idén se viszünk haza. :) … Amúgy nem igazán rajtunk múlott :P
Ne foglalkozz vele, csak vicceltem :)))
azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyibe fog kerülni a belépőjegy. mert csak 3 napra lehet dinójelmezt kölcsönözni, és az úgy már sok. ráadásul rózsaszín :)
szerintem ha 2500 alatt kapsz dinójelmezt akkor már megéri ;)
Egyébként meg tök mindegy, mert a demóban nem az van írva, hogy dinoszaurusz jelmezes embereknek ingyenes. Továbbá nem értem, miért nem lánynak akarnak sokan öltözni, amikor az sokkal egyszerűbb, mint dinoszaurusznak. ;)
Azért, mert a dinó az macsós. Ha nőnek öltöznek, az nem macsós. (És egyéb érdekes kérdéseket is felvet…)
Mondjuk, ha Gargajnak öltözöl, az is ingyenes bejutási lehetőség, és valamelyik Level Up szerint nőies is ;)