- This topic has 41 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 12 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › exceed:10th anniversary party
Látom továbbra is nagyon képben vagy… :) Deansdale neve plus/4-en BZS volt :D
es ez vajon azert volt, mert a jatekokban csak 3betus neveket lehetett a hiscore-ba irni? (ami gondolom meg azert volt, mert meg korabban az arcade-okban nem volt sok memoria?)
Elvileg a “Dilemma” 1996-ban hagyta el Sed (akkor még Shade) száját, de csak 1997-ben volt kiadva valami ezen a néven… szóval most nem is tudom hány évesek vagyunk… hmmm…..
Jovore Tribute2Dilemma? :)
Hát ez komoly dilemma :D
Ezért írtuk, hogy “óriási dilemma előtt áll a Dilemma” a Story 2. számában ! :)
A party-n volt egy Exid demo. Sajnos az eredeti tervből csak egy igen rövid rész készült el. Néhány kimaradt kép :)
Boldog szülinapot így utólag is!
Nem ’96 nyarán volt a Firgering I. ? Szerintem de. És ha akkor volt, akkor azon az őszön már komoly tervekkel de zéró tudással ügyködtünk Vince sufnijában ( kedves édesanyja biztos a pokolba kívánt minket… ) Éreztem is, hogy abban a kis helységben túlteng a tagok között a tesztoszteron… ennek lett az eredménye a Paradyze I. illetve előtte a “Kurvaszádattoszó…” c. sláger.Szóval a szülinappal már elkéstünk. Sebaj, majd a 20.-at megüljük! :)
a Digital Dynamite is 10 eves. haha. :)(tudom, azok meg ki a gyikok?! :P)
Küldünk egy Tesco tortát, tudod, a szolidaritás – vagymi – jeléül :)