- This topic has 38 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 3 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Evoke 2007 10. alkalom
ATI9550-en tökéletesen futott a F!M demo. Ez alatt végre zene volt! :) A látvány tekintetében pedig úgy éreztem, hogy kissé hosszú volt szinte minden part. Helyenként azomban egészen eyecandy-re sikeredett. A Titan demo előtt lett volna a helye mindenképp! Szóval nálam tiétek a 4. hely. (Bár a FR-Monumen-ot nem tudom épp letölteni, de az ígéretes még. Ha nem, akkor dobogós az F!M :))
FR demóval csak annyi a baj, hogy a Debris-es effektekből áll. Amúgy nagyon jól ráillesztették a fotóra az odjecteket.
szerintem bery elfogult f!m demozene-ügyben… :)
Ez azert szerintem eros tulzas – legalabbis en nem ezt szoktam tapasztalni…
garg: gondolom titeket másképp kezelnek :) Első 3 hely rögtön kiderül, de a 12ikre néha napokig várni kell…
Az elkesett results mindenhol elofordul, az elso 3 meg azert derul ki mert altalaban az emberek hajlamosak kozvetiteni a prizegivinget es ok tudatjak a nepekkel hogy ki nyert es ki nem.
tehát?
Azt nem mondtam, hogy ez lett a csengőhangom :), de néhány fent említetthez képest…
azért a cocoon demo is tipikusan gyorsan felejthető, rám az FR cucc illetve a DKMF tette a legnyagyobb benyomást