- This topic has 19 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 8 months ago by .
Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Minden Más › Hardver témák › Commodore PC-k
Cebit-ről megjöttek az első képekhttp://prohardver.hu/hirek/2007-03-15/cebit_lencsevegen_kulonc_commodore_pc.html
fel is nyalok gyorsan egy komodor logót a gépem oldalára….
Mint valaki, akinek ez a nev valaha jelentett valamit, szomoruan fintorgok. :/(Bar a felmeteres Commodore-logos venti a gepek oldalan elegge tiszteletet parancsolo.)
Jezusom, az venti?! Azt hittem, csak dizajnelem :o
OMG! Tenyleg eleg durva… de nekem akkor is kicsit eroltetett, foleg ezek a festesek. Underground vagy freestyle ide vagy oda, nekem egyik se jott be… =\
en is csinaltam logot a gepemre amikor meglattam hogy logotol lesz a pc commodore :)
képet! :)
Ohh hát ez nagyon szolíd :) egyébként pont ugyanilyen házam van, csak a neonokat kötöttem ki :)
jahh ez a 2007-es plus4-es :)
nemtudom mit kell fintorogni. annakidejen csucskategorias gamergep volt. most is azt csinaltak belole. :) egyebkent eleg tekintelyt parancsolo a vas… :)
Annak idejen attol volt jo gamergep, hogy egyedi hardvert tartalmazott, nem attol, hogy osszeraktak barmelyik boltban kaphato alaplapot + kartyakat es bepakoltak egy “LOOK HOW COOL WE ARE, WE HAVE GRAFFITY!!!11” hazba ;) Bar a szoftvert a C64-be is a Microsoft irta, az igaz :DMondjuk az ‘igazi’ Commodore-tol sem allt tavol a mintasra festett haz, lasd pl. a Tiger es Boing Ball Special Edition A500-akat, illetve a 2. Geburtstag A500-at es a hozza hasonloan aranyszinu C64-et. Dehatazertmegis :)
ma is, úgy hívják, hogy konzol.
Olvass vissza, hogy mire volt ez valasz… ugy volt ertendo vala, hogy *a Commodore gepek* attol voltak jo gamergepek :)
Én azt hittem, hogy kiadnak egy PSP méretű kis marokkonzolt, amin lesz kb. 3000 régi c64 játék. Az tök jó lett volna, és biztosan nem kerülne sokba előállítani. Ehhez képest ez egy újabb Alienware.
Az ötlet nem rosz, ugye most is vannak akik PSP-t aktívan használják c64 emura
C64 DTV, anyone?
sot, C64 DTV Handheld?
Tekintelyt parancsolo? Belolem a mela undor es a szanakozas kevereket valtja ki. De hat nem vagyunk egyformak…Amugy a masik ami eszembe jutott, hogy lassan a felteglat is az ASUS gyartja (lasd meg: Macek), mindenki mas meg a sokfele matricakat ra. Szep uj vilag. Akinek ez tetszik, az megkaphatja az en reszem is.
1000 watt???? a szulok meg otthon orulnek majd ahogy a gyerek bekapcsolja a gepet, es hopsz minden mas leall….:) meg jon a havi aramszamla…:)
nalam mar most is levagja biztositekot. panel rulez. szoval mondom, hogy komodorom van.