- This topic has 51 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 9 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › Breakpoint 2010
Az eleg keson lesz :(. Demo bemutato/compo elso este szokott lenni? Arra minden fele keppen megyek…. Persze nekem csak vacak 8x kilometer :D.
Tobbieknek. Akkor is SKODA Rulez!
En is azzal nyomulok…
bazmeg mennyire rühellem a fórummotort. még mindig nem tudtam megjegyezni melyik gomb küldi el a postot, és melyik tünteti el felhozva egy másik editor boxot. amit akartam már le se írom.
elsö este csak deadline-ok lesznek, compo meg nem.
http://breakpoint.untergrund.net/timetable.php
unreal, ha nem ertek ki idoben leadom a kepedet szokas szerint :D
en is majd csak kesödelutanra/estefelere idözitem az erkezest, elsö delutan meg döguncsi szokott lenni.
Koszy. Lehet, hogy csak a masodik nap megyek… Igaz is. Jon Valaki 0busz/vonattal/repulo? Ha a kornyekre jon, ami 1-200 km-en belul van, szivesen elugrok erte, hogy ne keljen busz, meg egyebb vackokkal tovabb zotykolodnie. Mar ha nem tul ciki egy Skodaba beulnie… Odahaza nemtom, most milyen arakban nyomul az uzemanyag, de itt eleg rendesen odavertek neki. Pedig az autopalyan meg nem is tankoltam…
330 az atlagar, de van par hely ahol “olcsobb”….
Teo : ok, ideje lenne tolnom mert kifutok az idobol, thx!!
Alakul a car pool? Egy fő jelentkezne…
Hoild! Légyszives nézd meg a neked küldött privát üzeneteket is. Biztos sok autoban várnak már :)
archee: Szen Q, válaszoltam!
Úgy alakult, hogy ez a BreakPoint is kimarad nekem. A szerencsésebbeknek előre is jó szórakozást kívánok!
Nálam még van hely az autoban.
Archee, ment pm és e-mail.
na hany kocsi jön vegul es mennyire vannak tele?
loaderror holnap fut be hozzam, aztan majd penteken koradelutan levonatozunk. ha marad ilyen az idöjaras akkor minden adott lesz egy jo partyhoz.
Chip, Foolman, en, Travis lennenk 4gyen eddig kocsi, de Chip olyan lassan valaszol hogy szakallam no…remelem nem mondja le az utat, mert nekem a kocsimon apr1 lejar a muszaki…
Pasyek jottek legalabb 4-en, de nem tudom, hogy ket vagy 1 kocsival. Mi jottunk harman a Skodaval. Unrealekat tudtam meg. Tobbiekrol nem tudom. Gargaj allitolag Rrrola-val buszozott(?) valahol eppen. Hogy mas jon-e, azt sem tudom.
Ja meg hat archee-ek jonnek igen, mint az fent olvashato. :) Ja es a Stewings nevu kollega is jon asszonyostul, Becs kornyekerol hivtak kb. ket oraja. Amugy regisztracios rekord van, 913-an reggeltek a BP-re… Tavaly kb. 600-an…
Pasyék tudomásom szerint 4-en mentek és tegnap este odaértek.
jelentem, itt vagyunk
Van ures parkolo meg a kozelben??
Hónap delutan erkezek…. :D
Ma este meg nem volt teljesen eselytelen parkolot talalni. Hogy holnap delutan mi lesz azt megjosolni sem merem, regota nem voltak ennyien mar pentek este.
Affene. Lehet, hogy sokat fogok gyalogolni???
Jo partyt