Home › Forums › Minden Más › Flame › a te anyád!
blala: Melanon rozsaszin polo volt.
Ez 1,26
És a mennyezeten felül, a mely fejök felett vala, látszék mint valami zafirkő, királyi széknek formája, és a királyi széknek formáján látszék mint egy ember formája azon felül;
27
És látám izzó érczként ragyogni, a melyet, mintha tűz vett volna körül derekának alakjától fogva és fölfelé; és derekának alakjától fogva és lefelé látám, mintha tűz volna. És fényesség vala körülötte,
28
Mint a milyen a szivárvány, mely a felhőben szokott lenni esős időben, olyan vala a fényesség köröskörül. Ilyen vala az Úr dicsőségének formája, és látám, és orczámra esém, és hallám egy szólónak szavát.
Az nem illik ide, amit Jules mond a Ponyvaregenyben?
“ENGLISH MOTHERFUCKER, DO YOU SPEAK IT”?
sly: azzal az a baj, hogy nem bibliai idezet, meg nincs is benne szivarvany :) szivarvany csak 3 helyen van a Bibliaban, abbol kettot mar becopyztunk, a harmadik tudtommal Isten szeke :)
Fú ez kurvajó Garg :)
hogy isten a szivarvanyba szekel?
langyos, langyos
pontosan:
Jel 4,3
És a ki üle, tekintetére nézve hasonló vala a jáspis és sárdius kőhöz; és a királyiszék körül szivárvány vala, látszatra smaragdhoz hasonló.
Még sosem láttam e-peen lengetést bibliai idézetekkel :)
arról nem is beszélve, hogy milyen kemény meló lehetett beírni pár search boxba hogy szivárvány :D
pedig mennyivel frappansabb az, hogy “neked meg a kurva anyad – ivan ivanovics a frappans visszavagasok nagymestere” :)))
hát kérem szépen ez történik, mikor huzamosabb ideig nincs új hír a scene.hu-n :)
falumelan :)
leaderc: dehát naponta rakjuk ki az új híreket, csak a GDF jegyes a kiemelt…
inkább kitörlöm… így szép
zumm: kerestem a bibliában utalást a villanypéniszre, de nincs. így ezzel nem tudok mit kezdeni :)
Murphy, jo lenne valami utalas a fooldalon hogy az allondoan kint levo aktualis hirek alatt vannak a friss hirek, mert meg engem mint regi scene.hu olvasot is megzavar a dolog eleg rendszeresen… (foleg hogy azok mar kilognak a kepernyorol alapbol)
teofil a pedofil :)
blala – ott van rogton a logo alatt 2 ilyen hasab:
Rövid hírek / Cikkek
egyebkent egy rss button nem artana, mert en csak a forumnal latok ilyet…
blala: van a teo altal emlitett ket hasab… kerdes, hogy hasznalja-e valaki? Nem vagyok benne biztosteo: Hat rss button ott van a bongeszoben az url mellett.egyébként meg folytassuk itt: http://www.scene.hu/?reply
nem
Asylum üzenete (1:07):
,,My goal is to become the Greatest Programmer of All Time”
hmm
te akarsz lenni a legnagyobb programozó? :D
sztem az nem fog összejönni, de ne legyen igazam
Geri üzenete (1:08):
sztem nem te fogod veszélyeztetni a címemet, de ne legyen igazam :D