- This topic has 16 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 4 months ago by .
Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › A Demokészítés művészete › Grafika › 3d grafikus
Van olyan magyar csapat amelyiknek 3d grafikusra lenne szuksege?
CNS-en kívül van olyan, amelyiknek nincs? :)
A jó 3d grafikus ritka mint a BIRD. :)
varj! a cns-en kuvul van ([s]nemzetkozileg is elfogadott[/s]) csapat ? :)
nekunk sincs 3d grafikusunk! de nem tudom hogy kell-e :)
Ki az a mi? ;)
Én már úgy megszoktam, hogy mindenféle grafikus nélkül csinálunk release-ket, hogy szerintem már csak ártana ;-)
keresztkerdeseket nem er feltenni! :) amugy nem tudom, de 3d grafikus biztos nincs… max kulsos :)
a 3d dolgokat generálni kell. legalábbis mi azt fogjuk. jövő évre az a cél, hogy a Hane (a pc-s csapatom) release-eljen valamit, ami valszeg 4k lesz, ott meg ugye még zenész is csak olyan kell, aki elviseli a coder előírását, miszerint van párszáz byteja és kész… =)
s a c64-es csapatomnak sem kell ilyen állatfajta.
persze láttam már olyat, aki ismert olyasvalakit, aki azt állította, hogy léteznek demokat elkövető csapatok, de muszáj volt beleugatnom a nemes csevejbe =)
Kezdek félni, hogy kockák közé keveredtem :)
Tenyleg a kocka az vega vagy husevo ? 8/
te is unatkozol? en a nem teljesen ram szabott munka kapcsan csinalok barmi mast, de mar latom az alagut veget…valtozo de pl a lezerkasza memberlistjet tekintve inkabb elobbi, pontosabban vegetarianushoz kozel allo, mert a vegasag, az meg nalam is csak hipotetikus idoleges gondolat volt =) tudom, hogy kis hazankban igy roviditik, de a vega, angolul vegan, az a tisztan novenyevo. tulajdonkeppen a vegetarianusnak annak kene lennie, az elnevezes alapjan… en ovo-lakto-tengeriherkentyu vegetarianus vagyok, neha buli erejeig felfuggesztve, de nem eri meg. marmint a felfuggesztes.
tetszik hogy ilyen “majdnem lehetetlen, de azert nem teljesen” celokat tuzol ki, mint kovetkezo evben tetszoleges release elkeszitese :)amugy, ne terjessz tevinformaciokat, a vegan szerintem magyarul is vegan. a masik hasonlo ertelmu szo pedig a “tulzas” :) kulonosen, ha hozzatesszuk ezt a linket. (jujj, ez a linkszerkeszto a forumengineben erosen veszelyes, csinaljatok vele valamit, mert nem szeretnem remalmaimban viszontlatni…)
OK, akkor egyszerűen több elnevezés van és keverik őket. mert a vegán picit furán hangzik és igenis nevezik vegának a tisztát. meg a vegát használják a vegetáriánus rövidítéseként is, de a vegetariánus is növényevőt jelent, ha megnézzük, s még én sem tudom, hogy akkor izé ez a hosszabb mi is pontosan, az a tuti, ha eléteszünk valami jelzőt… bonyolult dolgok ezek.
release-elni pedig még idén is akarok, többet is, csak kérdés, mi lesz belőle, mert egyelőre eléggé sehogy állok :)
ugyan, a szandek a fontos :)
itt vannak a vegánok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Veganizmus
itt meg a vogonok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vogon
nah, en nyertem :)
de a legjobb ez a “bicsérdizmus”
A veganok… “köztudottan nem gonoszak, csupán buták, bürokratikusak és vérszomjasak”. ja nem
:)