Home › Forums › Minden Más › Flame › a te anyád! › Reply To: a te anyád!
Nezd, poenbol irtam le, hogy Brite Rainbow, mint ahogy Ti is neveztetek mar minket sokmindennek, ezt Te is nagyon jol tudod. 10 ev tavlatabol hidd el hogy nem vagytok a bugyunkben, hogyha meg raadasul Antiq2002 volt az utolso partitok szerintetek is, es Te magad is mult idoben beszelsz volt csapatotokrol, akkor meg ide is ervenyes a mondas: “…halottakrol jot vagy semmit.” Amiert tenyleg erdekes lett volna, az ezekszerint Shaman kooperalasaval keszult … vs. Aries, az pontosan csak amiatt, hogy semmisegekbol mekkora ugyet csinaltunk akkor, meg nagy lelkesen. Hogy kint van a log nektek mai napig, kulonosebben semmit nem bizonyit semmit, csak azt, hogy mennyi ember szolt hozza valamelyik erv/velemeny oldalan, es azt kell hogy mondjam, akarmennyire is furcsa, de legalabb volt elet akkor egy ilyen listan. Orulok ugyanakkor hogy tenyleg figyelsz a velemenyemre, ha kiszurtad, hogy 2004-ben esetlegesen ismet leirtam negativ velemenyem valamiert a BR-rol vagy valamilyen dolgarol, megnyugtatlak ismeteltem, nem tudatosan tortent sem akkor, sem most. Ha meg mar ennyire erdekel, felvetel arrol az esetrol nincs, 2001-ben tortent Dunaujvarosban.
Eskuszom, ha Black Rainbowokat fogok latni mindenutt, kezeltetni fogom, szakemberrel. ;)
No meg szvsz, inkabb partizni gyertek, igy is keves az ember…