☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

qbparty infinite after

Posted by Feryx on 2024-09-25, 01:33

Sziasztok!

Nos, ezt a bulit is magunk mögött tudhatjuk, és először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljöttetek! Szuper volt a hangulat, istenkirály indulókkal, igazi jó party kerekedett belőle!

Sokan kérdeztétek, hogy lesz-e még party. A válaszom egyértelműen IGEN! Bár az új placc kérdése még nem dőlt el, egyértelműen az a cél hogy legyen éjszakai buszos megközelíthetőség. Rég nem éreztem már egy nappal a buli után, hogy máris szervezném a következőt, és ehhez Ti kellettetek!

Évről évre egyre jobb csapatot sikerül összerakni és az idei orga team előtt le a kalappal! Kegyetlen profizmus és önállóságot sikerült beleraknunk, minden probléma megoldódott és így sikerült a rendezvénynek gördülékenyen végigmennie, percre pontosan ment minden compó, bár bevallom Zio koncertje annyira jó volt hogy elnéztük az órát :D

Köszönöm a támogatóknak a finanszírozási segítséget.
Magyar demoscene egyesület – Az adótok 1%-a jó helyre került ;)

Dark leaf studios – Matthew – Anyagi támogatás és egy kellemes koncert, a kettes kompógép, a 4060 kölcsibe és előadás is, idén tényleg sokat tettél hozzá! Le a kalappal. ;)

Vincenzo – Díjátadóra felajánlott 7db SIDRIP Alliance Re:ReLive albumot <3

Mindenki aki vett támogató pólót, jegyet, és vagy bögrét.

Viti féle grill – Itt sokan vagytok de mindenkit felsorolok aki felírta a nevét amikor bedobott a közösbe ;)
Matthew, Visage, Martinland, Lóri, Suhanc, Ambrózia, Verona, ETC, Ken, Pasy, Ricsi, Yume, Panni, LGKati. László Dávid, Gabriel es Rita, Jotek, AHA, A.D.S.R, Zsauzsi, Joshi, SEI, ViTi, és valaki akit egyszerűen nem tudunk kibetűzni.. :D
Összesen 53K jött össze a grillre.
Ebből lett 4kg csirkemell,  1kg tarja,  ~15paprika, 12+db cukkini 260+db, 4 tasak vegyes salata, kolbász és még ami nem ugrik be hírtelen. És szinte teljesen el is fogyott :D
Zsauzsi és Joshi ezen felül pluszban hozott a grillhez még kb 10kg zöldséget 2 vodor uborka, 1 vodor csalamade, 100db virslit, ~11kg kenyeret

Babgulyás.
Megettetek: 10kg répa, fél kg fehérrépa, 4kg hagyma, 1kg zeller, 1kg karalábé, 4kg bab, fél kg csipetke, 9kg csülök, 6kg krumpli, két bödöm tejföl.

NAGYON KÖSZÖNÖM A CSAPATOMNAK!
Természetesen elsőre mindig Füvesi ugrik be mivel az ő technikai támogatása és felszerelése illetve profizmusa és tanácsai nélkül a Magyar partyszerevezők megszívnánk, én legalábbis tuti, szerintem mindenkinek ő az egyik fő támogatója.
Naná hogy a társzervezőmnek, az asszonykámnak <3 Látjátok ha már feleség minimum osztozzon a hobbijaidon. ;)
Ambróziának az infópultban felülmúlhatatlan munkájáért és Panninak, aki folyamatosan pörgött, és mindig ott volt, hogy mikromenedzselje az orgák és a party összes extra apróságát ami segít hogy mindenki mosolyogjon. Természetesen Évinek és Matthewnak, hogy beültetek és segítettetek a Katinak pihenni “kicsit”.
Daninak és Lórinak hogy minden szék, asztal és nehéz tárgy oda került ahová kellett, és hiába csak annyit kértem hogy előtte utána segítsenek közben is bármikor számíthattam rátok.
Yumenak és Suhancnak a hálózati dolgokért. Pedig Suhanc nem is volt orga :D
ADSR nek és Gerynek és Janinak hogy lett hangunk.
Máténak hogy a kertben is rendes hangosítás és jó zene lett.
Andrásnak és Norbinak a kültéri hangulatfelelős szórakozásokért.
Ricsinek hogy a kompótmester nehéz szerepét vállalta és flottul ment szinte minden amit nem szúrtam el. :D
Mahsnek és Yumenak és ADSR nek a retrókompók levezetéséért, Visagnek a Conferacé szerepéért mi már láthatóan eldöltünk a végére :D
Detoxnak a beugró VJ és amigás vizualokat, akárhányszor kelett egy plusz effect vagy zene a háttérben ő tolta.
Bár igazából nehéz így megmondani ki mit csinált mert a jó csapat segíti egymást, ezért mindenki csinált mindent is! :D
Nektek köszönhető hogy minden flottul ment ezért én csak hálás tudok lenni én csak előkészítem a csapat csinálja meg a partyt!
És valakit lehagytam? IGEN tuti nagyon sok mindenkit de minden apróság kellett hogy teljes legyen a party, nagyon sok apróságot kapunk még köcsön pl retrothink Poison, 3060 Archee, Norbitól utánfutó és bogrács, Pasy projektor, MD1 videókeverő, Mutternak a qbpartys barátság karkötőket az orgáknak stb. Tényleg hírtelen minden tuti nem ugrik be valamit tuti lehagytam, de akkor is mindenkinek mindent köszönök!

Egy kis statisztika mert minden évben kiváncsi vagyok miért fáj úgy a talpam egy hétig:
a party hetében nálam 69216 lépés ebből a party alat 48557 lépés a rendezvény idelye alatt tehát  45.08km séta a rendezvény hetében és ez csak nekem.
Asszonynál csütörtöktől vasárnapig 48184 lépés, 28,47 km, a többiek számait nem ismerem. :D

Illetve kocsival: 560,4km -t tettem meg a party kedvéért. (cuccok beszerzése, leszállítása, hangtechnika visszaszálítása (+36,7km*4 faternak))

Visszaváltós üvegek, Amiket bedobáltatok a külön gyűjtőbe nem a vegyes kukába és vissza lett víve a betétdíjak összesítése: 24550Ft tehát 491 üveg/doboz lett megetetve a tesós autómatával köszönjük szépen az extra támogatást, nem is volt annyi szemét a végére.
Ebből érdekességként következik megközelítőleg legalább 250L és 500L közti folyadék, természetesen leginkább sör fogyott a rendezvény ideje alatt. 

Szívás faktorok.. :D
Csütörökön megérkeztünk 20:00tól miénk a placc erre valami táncos csapat akkor kezd el próbálni a nagyterembe mert hogy ők 9ig lehetnek ott és még nekik ált feljebb hogy pakolászunk a háttérben.. (mellesleg 7-8 volt az ő időpontjuk)
Aztán nagy nehezem berendeztük a placcot kitettük a hangteknikát és 3 órát izzadt a Gery és az ADSR és csak azért sem akart megszólalni a mélyláda kombó, majd másnap reggel jött Jani a hangtechnikus bekapcsolta a rendszert és minden elsőre működött! Tehát mindent is jól csináltak mégis megizzasztotta őket a gonoc erősítő fekete doboza. :D

Partysystem és a szerver. Pénteken délután ~5 magasságában gondolt egyet a partyrendszer és puff elkezdett minden összehullani ami az elmúlt egy hónapban végig tesztelve volt és mellesleg tavaly is ez futott. :D
Elsőnek Ricsi és Yume próbáltak rájönni mi lehet a gond de nem jöttünk rá kezdtük feladni aztán szerencsétlen Suhanc megkérdezte segítsek? NANÁ! Így a számára első qbpartyn legalább 5 órán át Orga lett ő is, addig zaklatta péntek este a szupportot amíg megoldódott a probléma.. a probléma melyet egyébként én írtam bele a php.inibe már két éve :D de két év alatt egyser sem bukott ki :D Matthev a file korlátozás ellenére nagyobb filet töltött fel és bár vendég oldalon mindig sikernek tűnt a feltöltés nem sikerült, meg úgy semmi se.. :D Nah erre elment a technikai csapatnak hét óra szenvedés így meg is csúsztunk az előkészítésekkel. Mind1 Én nagyon hálás vagyok Suhancnak, Ricsinek és a Yuminak hogy a dolog megoldódott.
Bocsánat Jimmi hogy emiatt ilyen későn derült ki hogy nem fut a demód, levoltunk terhelve. De simán csúsztattunk volna ha kell még egy kis idő ;) :D

Köszönjük Toffynak a Tüzijátékot.
Páran aggódtatok mennyire volt legális így idézem:
“A 2. pirotechnikai osztályba sorolt termékeket 16 év fölötti személyek  egész évben megvásárolhatják, 1 kg/fő hatóanyagmennyiségig szabályszerűen tárolhatják és szabadon felhasználhatják a terméken található kezelési útmutatás szerint. A fellövés helyszíne december 28-án 18 óra és január 01-én 6 óra közötti időszak kivételével  nem lehet közterület csak magánterület.”

Amúgy ki jött már rá hogy az érmek közepe forog? :D

Prodok:
https://files.scene.org/browse/parties/2024/qbparty24/
https://files.scene.org/view/parties/2024/qbparty24/results.txt

Hát le a kalappal nagyon erős oldschool kompó jött össze és a minőség is csodálatos volt kb nem volt semelyik kategóriában sem az az érzésem hogy kompótfillert nézek, ezért éri meg csinálni mert csináljátok és ez nagyon jó! Erről és a közösségről szól a scene! Még mindig nem halott :P

Ohh Aki postával kéri a nyereményét írjon az infoKukucQbparty.hura és megoldjuk.

Jimmi sorry a technikai szenvedésért, de végre vicces demód lett! :P :D

És az idei kedvencem na vajon mi lett?

Köszönöm szépen srácok, nem kis utánajárást látok benne imádom! Ennyit még nem láttam a nevem egy demóban sem <3

Pasynak hála a díjátadó minőségi képeken.
https://palmairobert.hu/qb24/

Gondoljatok bele jövőre lesz 10 éves a qbparty! Privátban Jöhetnek a kreatív desing és hasonló ötletek! Vagy akár megírhatjátok az inviteot is. ;)

Hírtelen nem tudom mit írjak még :D
Köszönöm mindenkinek, jövőre folytatjuk!

Addig is viszlát Experiencen!
^Feryx

Categories: Compo, kiemelt, Party, Review | Tags:

3 Responses so far.

  1. avatar mash says:

    Visage nagyon sokat segített a retróban is, C64 oldalon. Ezúton is köszi érte!
    Reggel ahogy megmutattam a barátnőmnek az érmet, egyből kiszúrta, hogy forognak a fogaskerekek. Nagyon zsír! :)

  2. avatar jimmiTGD says:

    Én nagyon élveztem, köszi a szervezést. :) Jövőre máshol de ugyanígy!

  3. avatar poison says:

    Köszi a szervezést! Jól éreztük magunkat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára